Microsoft sonunda bombayı patlattı

Microsoft, Xbox grup sohbeti özelliklerini test ediyor

Sürekli yeni nesil konsollara oyun getirmemekle eleştirilen Microsoft sonunda bombayı patlattı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Microsoft sonunda harekete geçti. Sürekli olarak yeni nesil konsollarına özel oyun duyurmamakla suçlanan Microsoft geçtiğimiz gün adeta ufak ölçekli bir şova imzasını attı.

Bethesda’yı bünyesine kattıktan sonra önemli projelere imza atan Microsoft düzenlediği etkinlikte, pek çok yeni oyun duyurdu. Bu oyunlardan bazıları ve yayınlanan videolar ise aşağıdaki gibi.

Microsoft sonunda bombayı patlattı

Bethesda ve Arkane Austin imzası taşıyan Redfall 2022 yazında çıkış yapacak.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici Playground Games, Xbox Series, Xbox One ve PC için Forza Horizon 5’i duyurdu. 9 Kasım’da çıkış yapacak.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici Obsidian Entertainment, Xbox Series ve PC için The Outer Worlds 2’yi duyurdu.

Yayıncı Microsoft ve Just Cause geliştiricisi Avalanche Studios, Xbox Series ve PC için Contraband adlı oyunu duyurdu.

STALKER 2: Heart of Chernobyl, 28 Nisan 2022’de Xbox Series ve PC platformlarına çıkacak. Bunun yanı sıra Xbox Game Pass’e de gelecek.

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Starfield’ın 11 Kasım 2022’de Xbox Series ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Geliştirici FoamPunch, Shredders’ın Aralık ayında Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca oyun Xbox Game Pass’e de gelecek.

Xbox üç oyun stüdyosu daha alacak