Microsoft Office iOS uygulama arayüzü değişti

Microsoft Office yeni görünümü

Birçok kullanıcı tarafından beklenen Microsoft Office iOS uygulama arayüzü ile ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. Teknoloji devi uygulama arayüzü ile ilgili bir güncelleme getirdi. İşte Microsoft Office ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Microsoft’un sunmuş olduğu hizmetlerden bir tanesi olan Office gün geçtikçe daha da güçleniyor. Bazı tüketiciler, Microsoft’un Office uygulamaları aracılığıyla onlarca belge düzenleyebiliyor ve bu çok kısa bir süre içerisinde oluyor. Yıllar önce piyasaya sürüldüğünde sadece PC platformu için kullanılabilen bu uygulama, günümüzde akıllı telefonlar üzerinden de tercih ediliyor. 

Microsoft Office iOS sade bir görüntü sağlayacak

Şirket, kısa süre önce akıllı telefonlar için geliştirdiği Office uygulamaları hakkında önemli açıklamalar yapmıştı. Bu uygulamaların genel görünümlerinin değiştirileceği ise çok önceden söylenmişti.

Microsoft Office iOS uygulama

Microsoft, verdiği sözü tuttu ve iOS işletim sistemi için sunduğu Office uygulamalarında çok önemli değişiklikler yaptı. Bu sayede kullanıcılar, artık daha sade tasarıma sahip ve hız odaklı hale gelen Office uygulamaları rahatlıkla kullanabilecek. Şirket, yaptığı çalışmalar sayesinde iOS işletim sistemi için Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarının her üçünü de kullandı. 

Bu yenilik, Microsoft’un Office uygulamalarını akıllı telefon için kullanan tüketicilere daha rahat bir deneyim sunuyor. Microsoft, uygulamalarındaki görünüm kalabalıklığını tam anlamıyla ortadan kaldırma amacında. Sizce Microsoft tarafından geliştirilen bu yeni arayüz kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Windows 10 WordPad reklam almaya başlayacak