En çok takipçiye sahip Twitter hesapları 2020 Ocak

twitter

#İŞBİRLİĞİ

Sosyal medya denilince akla gelen ilk adreslerden biri olan Twitter’ın fenomenleri kimler? İşte en çok takipçiye sahip Twitter hesapları 2020 Ocak listesi!

Günümüzde sosyal medyanın çok önemli olduğu su götürmez bir gerçek. İnsanların seslerini duyurabildikleri, bazı doğruları çarpıtılmadan öğrenebildikleri ve normal şartlarda ulaşamayacakları insanlarla iletişim kurabildikleri sosyal mecralar doğru kullanıldığında çok faydalı olabiliyor.

Elbette sosyal medyayı yanlış kullandığınızda da başınıza olmadık dertler açabiliyorsunuz. Zira günümüzde sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar ya da söylediği sözler yüzünden ceza yiyen onlarca kullanıcı bulunuyor.

En çok takipçiye sahip Instagram hesapları için tıklayın

Burada temel esas, sosyal medya kanallarını faydalı ve doğru bir şekilde kullanabilmek. Nitekim Twitter gibi sosyal medya kanalları doğru kullanıldığında çok daha faydalı olabiliyor.

Bu yazımızda Twitter üzerinde en çok takipçiye sahip hesapları sizlerle paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en fazla takipçiye sahip Twitter hesapları Ocak 2020 listemizle başbaşa bırakalım.

En çok takipçiye sahip Twitter fenomenleri

10) Justin Timberlake

twitter fenomenleri

Takipçi Sayısı: 64.95 milyon
Takip Ettiği Kişi Sayısı: 280
Attığı Tweet Sayısı: 4123