Microsoft Kullanıcıları Kıskanç Çıktı

lumia830microsoft

Microsoft’un Android ve iOS için uygulamalar hazırlarken Windows Phone’u ihmal ettiğini düşünen kullanıcılar, bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Akıllı telefon pazarlarındaki etkinliğini arttırmak için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Microsoft, kendi akıllı telefonlarını piyasaya sürmesinin ve yeni bir mobil işletim sistemi hazırlamasının yanı sıra mobil uygulamlarını da diğer işletim sistemlerine taşımaya hazırlanıyor. Microsoft’un kendi uygulamalarını Android ve iOS gibi geniş kullanıcı kitlelerine sahip platformlara taşıması firmanın akıllı telefon pazarındaki geleceği için oldukça mantıklı bir adım gibi görünse de, firmanın bu tavrı Windows Phone kullanıcılarını pek memnun etmemiş gibi görünüyor.

Microsoft-Lumia-532

Windows Phone‘un Android ve iOS gibi güçlü rakipleriyle kıyaslandığında son aylarda oldukça az önemli uygulamaya kavuştuğuna dikkat çeken Windows Phone kullanıcıları, uygulamalarını diğer işletim sistemine taşımakla meşgul olan Microsoft‘un kendilerini ihmal ettiğini düşünüyorlar.

Bu durumdan memnuniyetsizliklerini UserVoice platformu üzerinden dillendiren Windows Phone kullanıcıları, diğer işletim sistemleri için yeni uygulamalar hazırlayan Microsoft’un kendi işletim sistemi için yeterince uygulama hazırlamamasından yakındılar.

Microsoft’un yenilenmiş Office uygulamalarını Apple kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmasıyla başlayan süreç, firmanın Windows Phone kullanıcıları hala eski sürümü kullanırken Android ve iOS kullanıcılarına yenilenmiş bir Outlook uygulaması sunmasıyla daha da ciddi bir hal aldı. Ancak geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Windows 10’un yayınlanmasıyla birlikte Windows Phone kullanıcılarının istedikleri uygulamaların büyük bölümüne kavuşacakları tahmin ediliyor.

LG G4 Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?