Microsoft Edge’in Android versiyonu kullanıcıların hizmetinde

MICROSOFT EDGE FOR ANDROID

Teknoloji devi Microsoft, yakın zamanda yaptığı açıklamada  yeni sürüm web tarayıcısını iOS ve Android kullanıcıları için hizmete sunacağını açıklamıştı. Microsoft Edge yeni sürümü Android kullanıcılarının hizmetine hazır duruma gelmiş bulunuyor.

Yakın zamanda Microsoft, Microsoft Edge tarayıcısı için Android platformunun oldukça mümkün gözüktüğünü söylemişti. Bu olayın ardından Microsoft Edge yeni sürümünün Android ve İOS kullanıcıların hizmetine sunulacağı açıklandı. Microsoft Edge, ilk olarak İOS için hizmete verilmiş ama Android kullanıcılarınında bu yazılımdan çok yakında yararlanacağına vurgu yapılmıştı. Microsoft, Android platformunun cazibesine dayanamayarak kısa süre önce Microsoft Edge yeni sürümünü kullanıcılar için indirmeye hazır duruma getirdi.

Android ürünlere sahip olan kullanıcılar Google Play Store kullanarak Microsoft Edge’in beta versiyonunu cihazlarına indirebilirler. Windows 10 bilgisayarlarda olan, Okuma Listesi, Okuma Görünümü, Yeni Sekma Sayfası gibi birçok farklı özellik artık Android kullanıcılarınında hizmetinde olacak. Özellikler arasında en çok göze çarpan ise kullanıcıların mobil ürünlerinde açtıkları sayfaya bilgisayar üzerinden devam etmesi olarak gösterilebilir. Ama unutmamak gerekir ki yazılım daha beta versiyon dahilinde olduğu için Cortana veya daha gelişmiş özellikler henüz hayata geçmiş değil. Bunların yanında birtakım kullanıcılar için oldukça gerekli olan uzantı ve reklam engelleme özellikleri de şimdilik mevcut değil.

Microsoft Edge tarayıcısını Android cihazlarında deneyimlemek isteyen kullanıcılar Google Play Store kullanarak bu tecrübeyi yaşayabilirler.

İşte iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Türkiye fiyatları