Microsoft’un Klavye Uygulaması Artık iOS’ta

Word Flow

Microsoft popüler klavye uygulaması Word Flow’u Apple kullanıcılarının beğenisine sundu. Uygulamayı bugünden itibaren iOS kullanıcıları da kullanabilecek.

Windows Phone kullanıcılarının uzun süredir kullanabildiği Word Flow klavye uygulamasına artık Apple kullanıcıları da erişebilecek. iOS işletim sistemine geleceği bir süredir konuşulan Word Flow uygulaması sonunda iOS’a yönelik olarak yayınlandı. Microsoft tarafından geliştirilen ve piyasadaki en iyi klavye uygulamaları arasında gösterilen Word Flow, telefon kullanıcılarının tek elle yazmasını oldukça kolaylaştırıyor. Piyasadaki diğer klavye uygulamaları gibi Word Flow da kullanıcının kelimelerini tamamlıyor ve hataları düzeltiyor. Ancak Microsoft’un uygulaması bunun yanı sıra kullanıcıların yazdığı cümleyi analiz ederek bir sonra gelecek kelimeyi de tahmin edebiliyor. Üstelik uygulama kullanıldıkça yazım alışkanlarını analiz ediyor ve zamanla daha iyi hale geliyor.

Uygulama ilk olarak ABD’deki Apple kullanıcılarına sunuldu. Ancak bu akşam veya en geç yarın sabah diğer ülkelerdeki iOS kullanıcılarının da uygulamayı App Store’da bulmaları bekleniyor.

word-flow