Microsoft Game Pass fiyatı hakkında açıklama yaptı

Xbox Game Pass için yeni oyunlar geliyor

Microsoft yeni nesildeki en büyük silahı Game Pass servisinin fiyatı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu işte detaylar.

Microsoft’un bu nesildeki en önemli silahı şüphesiz Game Pass olacak. Bilindiği üzere yeni nesil konsollarla birlikte oyun fiyatlarında da önemli artışlar söz konusu olacak. Oyun fiyatlarının artmasıyla birlikte oyun severlerin Game Pass servisine çok daha fazla önem vereceği düşünülüyor.

Aslında durum basit. Örneğin Türkiye’de yeni nesil oyun fiyatları 700 TL civarında olursa, iş konsol almakla bitmeyecektir. Yani PS5’i almak bir yana, ona oyun almak bir yana.

Hal böyle olduğunda bir Xbox Series X alarak Game Pass ile oyuna para ödememek çok daha mantıklı görünebilir. Peki Game Pass fiyatı değişirse ne olacak?

microsoft Game Pass

Microsoft Game Pass fiyatı için net konuştu

Xbox’ın başındaki isim olan Phil Spencer geçtiğimiz günlerde Game Pass fiyatı hakkında konuştu. Game Pass’in fiyatının uzun bir süre aynı kalacağını söyleyen Spencer oyun severleri de rahatlattı. Elbette bu durumun Game Pass’in yurt dışı fiyatları için geçerli olduğunu söylememiz gerekiyor.

Son dönemde ülkemizdeki döviz kurları aşırı bir şekilde arttığı için bu servisin Türkiye fiyatının artması da kaçınılmaz gibi görünüyor. Keza Game Pass fiyatları son güncellendiğinde dolar 5.90 TL’ydi. Şimdi ise 8.5 TL’ye gidiyor. Dolaysıyla önümüzdeki dönemde Game Pass Türkiye fiyatlarına gelecek olan bir zam bizleri şaşırtmayacaktır.

Black Ops sistem gereksinimleri belli oldu