3 aylık Xbox Game Pass üyeliğine yüzde 97 indirim!

xbox game pass

Microsoft’un bu nesildeki en başarılı işlerinden biri olan Xbox Game Pass fiyatında büyük indirim yapıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Artık yeni nesil konsolların tanıtılmasına sayılı günler kaldı. Peki bu neslin kazananı kim oldu? Aslında bu sorunun cevabı son derece net. Sony, PlayStation 4’le bu nesilde Microsoft’a büyük fark attı. Microsoft’un Xbox One’ın pazarlamasında yaptığı yanlışlar, satış rakamlarına olumsuz bir şekilde yansıdı.

Peki Microsoft’un bu nesilde hiç mi doğru bir hareketi yoktu? Elbette var. O da Xbox Game Pass sistemi. Bilindiği üzere bu sistem sayesinde oyuncular her ay belli bir ücret ödeyerek, Game Pass kütüphanesinde yer alan 200’e yakın oyundan dilediklerini indirip oynayabiliyorlar. Üstelik abonelikleri devam ettiği sürece herhangi bir oynama ya da oyun sınırı da bulunmuyor.

Bu sistemin özellikle bir sonraki nesilde Microsoft’un elini fazlasıyla güçlendireceğini söyleyebiliriz.

3 aylık Xbox Game Pass aboneliği 5.90TL!

Xbox Game Pass’in en büyük dezavantajı ise fiyatı. Hali hazırda ülkemizde aylık Game Pass abonelik ücreti 59TL. Bu da pek çok oyun sever için biraz yüksek bir etiket.

Microsoft bu fiyatı yüksek bulup Game Pass’i deneme fırsatı bulamayanlar için geçtiğimiz gün muazzam bir kampanya başlattı.

Yeni başlatılan kampanya kapsamında 3 aylık Game Pass aboneliğinin fiyatı 5.90 TL’ye düşürüldü. Eğer sizde daha önce Xbox Game Pass’i denemediyseniz yaklaşık olarak 6TL’ye 200’e yakın oyunu zahmetsizce indirip oynayabilirsiniz.

Xbox One oyunlarında minik indirimler yapıldı