Mickey Rouke, Elon Musk’ı kafes dövüşüne davet etti: Sadece tek elimi kullanacağım

rtytryuh

Mickey Rouke mu, Elon Musk mı yoksa Johnny Depp mi? Sizce kim döver? Bu iş büyür ve bahisler açılırsa sakın şaşırmayın!

Mickey Rouke sahnede! Elon Musk ile Johnny Depp arasındaki gerginlik farklı bir boyuta taşındı denebilir. Bir süre önce gelen haberlerde, Depp’in Musk’ı tehdit ettiği iddia edilmiş, bunun üzerine de Musk’ın Depp’i kafes dövüşüne davet ettiği belirtilmişti.

Depp’e göre Elon Musk, Amber Heard ile henüz boşanmadan ilişki yaşamaya başlamıştı. Musk ise bu iddiaları reddetmişti.

Şimdi de gelen son bilgileri verelim, zira ünlü aktör Mickey Rouke, Johnny Depp’in yerine Elon Musk ile kafes dövüşü gerçekleştirebileceğini belirtti.

Mickey Rouke, Elon Musk'ı kafes dövüşüne davet etti: Sadece tek elimi kullanacağım

Mickey Rouke, Instagram hesabından paylaşımda bulundu ve kısaca şunları söyledi:

“Elon Musk’ın Johnny Depp’i kavgaya çağırmasıyla ilgili bir şeyler okudum. Benim daha iyi bir fikrim var. Eğer Elon kavga modundaysa, kendi boyutlarına göre biriyle dövüşebilir. Ben buradayım ve sadece sol elimi kullanacağım. Her şey serbest. Ortaya kişi başı 200 bin dolar koyarız ve kazanan hepsini alır. Seni istiyorum. En derin saygılarımla, Mickey.”

Bakalım bu çağrıya Elon Musk’tan bir cevap gelecek mi? Dikkatinizi çekmiştir, son dönemde Elon Musk ismini sıklıkla magazinsel detaylarla duymaya başladık. Halbuki yeniden kullanılabilir roket, sürücüsüz otomabil ve Mars projesi gibi dikkat çekici haberlerle karşımıza çıkıyordu.

Konu hakkında Johnny Depp ise şimdilik sessizliğini koruyor.

Redmi Note 9 inceleme: Büyük ekran, toplamda 5 kamera


Yorumlar kapatıldı.