Samsung Galaxy Z Fold 2 5G’nin ilk fotoğrafı yayınlandı

Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 ‘nin tanıtımının yapılacağı Unpacked etkinliğine çok az bir süre kaldı, ama bir yandan da sızıntılar sürüyor. İşte telefonun ilk fotoğrafı!

Samsung Galaxy Fold 2 ye ait olduğu belirtilen ilk fotoğraf, Twitter’daki @hwangmh01 hesabında paylaşıldı. Telefonun en dikkat çekici tarafı olarak, ön üst kısımda yer verilen selfie kamerasından söz edebiliriz.

Yine cihazın isim takısından da anlaşılacağı üzere, 5G bağlantı desteği de bünyesinde yer alıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 ‘nin dış ekranının 6.23 inç değerde olması ve 120Hz değerde görüntü akıcılığı sunması bekleniyor. Bu sayede video izlerken ve oyun oynarken çok net ve akıcı görüntülerle karşılaşacağız.

Snapdragon 865+ çipsetiyle gelmesi beklenen telefonun önceki modele kıyasla daha ince, daha hafif ve daha kullanışlı olacağı, ek olarak gelişmiş S PEN kalem desteği de sunacağı belirtiliyor.

Henüz ön kamera hakkında pek detay bulunmuyor, ancak arka kamera üçlüsüyle ilgili ufak tefek bilgiler var. Evet, ürünün arka tarafında yapay zekâ destekli üçlü kamera sistemi olacak ve bu sistemin başrol oyuncusu da 64MP değerdeki kamera.

Galaxy Z Fold 2 ‘nin 2 bin dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Türk Lirası olarak hesapladığımızda, yaklaşık 14 bin lira yapıyor. Tabii kâr payı ve vergileri eklediğimizde bu fiyat biraz daha yüksek olacaktır.

Samsung Galaxy Z Fold 2 5G'nin ilk fotoğrafı yayınlandı

Redmi Note 9 inceleme: Büyük ekran, toplamda 5 kamera