Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi!

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi!

Metin Akpınar aktörlük kumaşı zayıf dediği Cem Yılmaz’dan bu sözleri için yeni söylemlerde bulundu. Böylece bir polemik daha son buldu.

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi! Geçtiğimiz günlerde Haber Global ekranlarında yayınlanan Az Önce Konuştum isimli programa konuk olan Metin Akpınar, çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Candaş Tolga Işık’ın yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz sorusuna, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” şeklinde yanıt vermişti.

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi!

Metin Akpınar Cem Yılmaz’dan özür diledi!

Bu açıklamaya yanıt ise gecikmedi. Resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Cem Yılmaz, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin “İnsanlığın Lüzumu Yok” oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum.” ifadelerini kullandı. Ünlü komedyenin polemikten uzak duran bu açıklaması takdir toplarken tabii ki Metin Akpınar’ın da kulağına gitti. Akpınar özür dileyerek konuyu kapattı.

Cumhuriyet gazetesine konuşan usta aktör, “Stand-up hakkında konuşurken Cem’in oyunculuğu ile ilgili bir şeyler söyledim. Bir tweet atmış orada biraz gönül koymuş. Bu da beni çok üzdü. Kimsenin üzülmesini, kırılmasını zaten istemem, Cem’in kırılmasını hiç istemem. Sevdiğim, beni güldüren bir arkadaş. İyi de bir komedyen” dedi. Akpınar sözlerini şöyle noktaladı: “Anlatmak istediğim sadece kompozisyonlara biraz daha özen göstermesi. Kara Komedi tiplemesi mesela mükemmeldi. Daha çok reklamdaki tiplemelerini özensiz bulduğumu söylemek istedim. Öğretmenliğin dozunu kaçırdıysam Cem’den ve sevenlerinden çok özür diliyorum.”

Huawei yeni nesil katlanabilir telefonlarının seri üretimine başladı