Metaverse’de yerini alan büyük markalara Sagra da katıldı

Sagra

Çikolata ve atıştırmalık kategorisinde Türkiye’den Metaverse dünyasına giren ilk marka olan Sagra , dijital evrende teknoloji ve satış odaklı projeler geliştirecek, tüketicilere farklı deneyimler yaşatacak bir platform oluşturacak.

Türkiye’de 85 yıldır çikolata deyince akla gelen ilk markalardan olan Sagra , son dönemde dijital ödeme, dijital altyapı kurulumu, yazılım gibi teknoloji yatırımlarıyla dikkat çeken OYAK’ın gücüyle bir ilke daha imza atıyor. Firma, çikolatayı Türkiye’den Metaverse’e taşıyan ilk marka oluyor. Dünyanın yaşadığı teknoloji devriminin sonuçlarından biri olan Metaverse’de fabrika açmaya hazırlanan Sagra, dijital evrende teknoloji ve satış odaklı projelerle yer alacak. Ayrıca tüketicilere farklı deneyimler yaşatacak bir platform kurulacak.

Sagra

Türkiye’nin en köklü markalarından biri olan Sagra, OYAK Grup Şirketlerinde devam eden yolculuğunda yenilikçi ve teknolojik adımlarla büyüyor. Geleceğe yönelik yatırımlar yapan marka, teknoloji ve dijital çağın tüm yeniliklerini tüketici deneyimine çevirmeyi amaçlıyor. Metaverse’de yerini almaya hazırlanan marka yıllardır kalpleri fetheden Tadelle, Sarelle ve Gol markalarını çok yakında geleceğin dünyasında dijital kullanıcılarla buluşturacak.

Windows 11 pil canavarı olmaktan vazgeçiyor: Yeni güncelleme geldi