Mercedes-Benz EQC SUV için lansmandan önceki son teaser geldi!

Mercedes-Benz EQC

Alman otomotiv devi ilk tam elektrikli SUV modeli Mercedes-Benz EQC için yarın gerçekleştirilecek lansmandan önce son bir teaser videosu yayınladı. İşte detaylar.

Alman otomotiv devinin Tesla Model X, Audi e-tron ve Jaguar I-Pace ile rekabet etmesi için geliştirdiği ilk tam elektrikli SUV’un lansmanına sadece 1 gün kaldı. 4 Eylül Salı günü yani yarın İsveç’in Stockholm kentinde gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtılacak olan Mercedes-Benz EQC için nefesler tutuldu. Mercedes-Benz ise lansmana sadece birkaç gün kala Twitter ve Instagram’da paylaştığı teaser videoları ile heyecanı iyice yükseltti.

Alman otomotiv devinin sıfırdan geliştirdiği Mercedes-Benz EQC SUV hakkında pek fazla ayrıntı bilinmiyor. Ancak teknik detayları henüz bilinmeyen elektrikli motorun 70 kWh’lık bir batarya ile beslenmesi bekleniyor. Tam elektrikli olan bu SUV’un tek bir şarjla 500 km menzile sahip olması ise muhtemel.

Mercedes-Benz EQC hakkındaki tüm detaylar yarın İsveç saatiyle 18:30’da ortaya çıkacak.  

Markanın ilk tam elektrikli SUV’u EQC, Stockholm’daki lansmandan bir ay sonra, 4-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Paris Motor Show 2018’de kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk teslimatların ise bu yılın sonunda ya da 2019’un başında yapılması bekleniyor.

Mercedes-Benz işbirliğine gidiyor!