İşte Yerli Korku Oyunu No:70’in Beklenen Çıkış Tarihi!

12380256 279519892435002 1457351270 n

Yerli  Korku Oyunu No:70’in Yayınlanmasına Çok Az Kaldı İşte Beklenen Tarih

Oldmoustache Gameworks tarafından geliştirilen bulmacalarla süslenen Yerli korku oyunu No:70’te sonlara yaklaşıldı. Son dönemlerdeki en önemli yerli oyunlar arasında gösterilen ve önemli oyun eleştirmelerinden olumlu yorumlar alan No:70‘in yayınlanmasına az kaldı. Erken erişime açılacağı tahmini tarih ve diğer detaylar haberimizde.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen ve yüksek grafik detayları sunması beklenen oyunun ana karakterleri Aras ve Erhan. Oyun da Aras ve Erhan’ın babaannelerinin evine geri dönmeleri üzerine yaşanan olayları konu alıyor. Oyunun geçtiği ana mekan ise İstanbul. Çoğu oyun fuarında bayrağımızı gururla dalgalandıran Oldmoustache ekibi aynı zamanda geçtiğimiz ay Almanya’da düzenlenen Gamescom oyun fuarında da yer almıştı.

Oyunun hazırlanış döneminde Steam Greenlight Platformuna başvuran ekip sıralamayı 4. sırada tamamlayarak oyunun Steam üzerinden satılmasının önünü açtı. Steam’in bağımsız yapımcıların oyunlarını sergileyip oyunlarını Steam’de satışa sunulmasına izin veren Greenlight servisi sayesinde gerçekleşen bu olay sayesinde Oldmoustache ekibi oyunlarını yayınlamak için başka bir yayıncı ile anlaşmak zorunda kalmayacak. Bağımsızlıklarını koruyabilecek.

Uzun zamandır geliştirilen oyunun çıkış tarihi ile ilgili yapımcı firmaya sorulan sorulara ekip net tarih vermese de açıklayıcı bir cevap verdi. Oldmoustache, “Oyunu toplamda 8 chapter olarak sunmayı planlıyoruz. 4 Chapter “Earyl Access” olarak yayınladıktan sonra, tamamlanınca 8 chapter olarak full sürüm çıkartacağız”  şeklinde konuştu. Early Access’te oyuna destek olan  kullanıcıların öncelikli olarak oynayacakları bu 4 Chapter çıkış tarihi ile birlikteyse herkesin erişimine açılacak. Çıkış tarihi ile ilgiliyse ekip internet sitelerinde ve bir gönderideki yorumunlarında açıklamalarda bulundu. No:70’in tahmini çıkış tarihi gelen açıklamaya göre 2017 yılının ocak ayı olacak. Ancak ekip gün olarak net bir tarih vermekten kaçınıyor.

Oyunun şu an için sadece Mac ve Windows platformuna çıkışı beklenirken, diğer platformları da hedeflediklerini biliniyor. Son olarak fiyat konusunda oyuncuları üzmeyeceğinin müjdesini veren Oldmoustache Gameworks’ün 4 ay içerisinde oyunun erken erişimini sunması planlanıyor.

Xbox One, Sony PS4’ü Son Dönemde Mağlup Etti!

Çin kendi uzay istasyonunu kuruyor