LG : Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel

LG : Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel

LG’nin yeniden tanımlanan stratejisinin bir parçası olan yeni video kampanyası, gündelik aşk hikayelerine ışık tutmayı ve tüketicilerin aileleriyle sevdikleri anları tanımlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

LG, Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel isimli yeni bir kısa video kampanyası başlattı. Kampanya, markanın  ürün ailesini tüketicilerin günlük yaşamına daha fazla dahil ediyor ve evde yaşanan, bazen fark edilmeyen, her gün yaşanan sevgi dolu anları sergiliyor.

Aileler nasıl birbirini önemsiyor ve birbirine güveniyorsa, LG de müşterilerini önemsiyor.  Büyükanne büyükbaba, ebeveyn ve çocukların da dahil olduğu geniş aile üyeleri arasındaki sürekli güçlenen bağı desteklemeyi ve kolaylaştırmayı amaçlıyor; çünkü “Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel” mottosuna inanıyor.

LG : Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel

Modern bir sitcom tarzında 10 kısa filmin yer aldığı web dizisi, Temmuz ayında teaser videosu ile başladı. Her bölüm eğlenceden rahatlığa hijyene kadar farklı konseptlerde hizmet sunan bir ürünü içeriyor. Videoların odak noktası ise; aile ve görünüşte zararsız günlük durumların ev halkına sevgi dolu bir jest yapma fırsatını nasıl doğurabileceği… Her 15-20 saniyelik video, günlük gerilim noktasında başlayacak ve gece yarısı bir buzdolabı yağmacısının nasıl yakalandığı, kardeşlerin neden en iyi suç ortağı olduğu ve bazen gerçek aşkın sahte bir gülümseme anlamına geldiği gibi saptamalar sunacak. Her videoda “Hayat Güzeldir” felsefesi ile önlenebilecek gergin süreçlere yer verilecek.

Kampanya, aile hayatıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşen farklı  ürünlerine ışık tutacak ve aynı zamanda tüketicilere ev merkezini video aracılığıyla sanal olarak keşfetme fırsatı vererek, markaya daha fazla canlılık katacak. Tüketiciler, herkesin ortak deneyimlerine gönderme yapan her kısa bölüm için kendi sonlarını da seçebilecekler.

“Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel” kampanyası, kısa süre önce duyurduğu, daha dinamik ve genç bir görünüm sunan ve aynı zamanda markanın “Koşulsuz Müşteri Deneyimi”, “İnsan Odaklı İnovasyon”, “Bir Gülümsemeye Güç Vermek” ve “Sıcaklık” temel değerlerini koruyan ve yineleyen yeni marka yönü ve görsel kimliğiyle zahmetsizce birleşiyor. İkonik olma yolunda ilerleyen LG’nin kısa videoları, markanın küçük aşk jestlerini mümkün kılan bir unsur olduğunu öne çıkarıyor ve tüm bölgeye yayılan bir aile kutlaması yaratıyor.

HUAWEI MatePad Air inceleme: İster tablet, ister laptop gibi kullanın!