Mcdodo hızlı şarj çözümleri Türkiye’de satışa sunuldu! Hızlı şarj adaptörü ve USB kablolar!

Mcdodo

#İŞBİRLİĞİ

Mcdodo’nun teknoloji severlere yönelik hazırladığı yeni ürün ailesi, ülkemizde satışa sunuldu. Şirketin sunduğu hızlı şarj adaptörü ve şarj kabloları, hem hızlı şarj hem de uzun süreli kullanım ihtiyaçlarınızı karşılıyor. İşte detaylar.

Mcdodo LED göstergeli şarj adaptörü

Günümüzde artık pek çok üretici, akıllı telefon yanında adaptör sunmuyor. Hal böyle olunca, hem hızlı şarj desteği sunan hem de dayanıklı bir adaptör önemli hale geliyor. Mcdodo’nun hızlı şarj destekli adaptörü ise, bu unsurlara bir de LED göstergesini ekliyor.

Bu adaptörle akıllı telefon, tablet ya da dizüstü PC’nizi şarj edebilirsiniz. Üstelik, şarj esnasında adaptörün üzerindeki mini ekrandan güç değerini de takip edebilirsiniz.

USB 3.0 bağlantı teknolojisine sahip olan cihazın üzerinde 2 tane USB bağlantı noktası var. Böylece isterseniz aynı anda 2 ürünü şarj edebilirsiniz. Üstelik aşırı ısınma faktörü olmadan.

Mcdodo yetkilileri, ürünün aşırı ısınma dahil pek çok noktada koruma sertifikalarının olduğunu bildiriyor. Zaten yanmaz malzeme kullanılarak üretildiğini de söylememiz gerekiyor.

Mcdodo hızlı şarj adaptörü, 479.90 TL satış fiyatı etiketine sahip. İlgili sayfaya göz atmak için tıklayın.

Mcdodo hızlı şarj çözümleri Türkiye'de satışa sunuldu!

Mcdodo’dan iPhone ve iPad kullanıcıları için Lightning kablosu

Şarj kabloları tarafında Apple’ın ürettiği kabloların fiyatları çoğumuz için yüksek. Bu da farklı alternatifler aramamıza yol açabiliyor. Mcdodo’nun ürettiği Lightning kablosu ise, Apple kablolarda dahi olmayan bir özelliğe, yani şarj değerini anında gösteren mini bir led ekrana sahip.

Siyah renkte, örgü tipte hazırlanan ve bu sayede uzun süreli kullanımlara dayanıklı olduğu belirtilen kablo, 1.2 metre uzunluğunda. Ek olarak, 36w hızlı şarj seviyesine kadar destek sunduğunu da belirtelim. Data, yani veri aktarımı tarafında da USB 2.0 standardı ile 480 Mbps’ye kadar yüksek hızlı veri aktarımı gerçekleştirebiliyor.

Eğer USB PD kullanıyorsanız, bağlanan cihazın PD uyumlu olması gerekiyor.

419.90 TL’ye satılan cihaz hakkında daha fazla detay için buraya tıklayarak resmi sayfaya erişebilirsiniz.

Mcdodo hızlı şarj çözümleri Türkiye'de satışa sunuldu!

Mcdodo dijital göstergeli Type-C hızlı şarj kablosu

Siyah renkteki kablomuz, 1.2 metre uzunlukta ve örgü tipte tasarlanmış. Tabii dijital gösterge ekranı da var. Lightning kablosundan önemli bir farkı ise, bu kablonun 100w’a kadar güç dağıtımı sağlayabiliyor olması. Ek olarak 60W, 30W, 27W ve 18W destekli pek çok cihazla da uyumlu çalışabiliyor.

439.90 TL satış fiyatı etiketiyle satılan ürün hakkında daha fazla bilgiye erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Mcdodo hızlı şarj çözümleri Türkiye'de satışa sunuldu! Hızlı şarj adaptörü ve USB kablolar!

 

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Vivo V29 Lite 5G inceleme: Kavisli ekran, premium tasarım ve dahası