Mass Effect Legendary Edition inceleme puanları

mass effect geri

Bir döneme damgasını vuran Mass Effect oyunları tekrardan PC ve konsollarımıza konuk oluyor. İşte Mass Effect Legendary Edition inceleme puanları.

Bioware imzası taşıyan Mass Effect serisi ciddi anlamda büyük bir başarı elde etmişti. Gezegenler arasında dolaşıp tüm evreni çeşitli tehditlerden arındırmaya çalıştığımız oyun gerçekten muazzam bir deneyim sunuyordu.

İlk 3 oyunun hikaye ve genel işleyiş anlamında oyun severleri fazlasıyla memnun ettiğini söyleyebiliriz. Yapımcı ekip de bu ilk 3 oyunu bir araya getirip yeni nesil konsollara farklı bir deneyim sunmak istedi.

İlk 3 oyunu içeren Mass Effect Legendary Edition nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun çıkmasıyla birlikte ilk inceleme puanları da yayınlandı. Dilerseniz bu inceleme puanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mass Effect Legendary Edition inceleme puanları

GameGrin 100
Attack of the Fanboy 100
Press Start Australia 95
Generación Xbox 92
SomosXbox 92
GamePro Germany 90
MGG Spain 90
Vandal 90
Hobby Consolas 89
GAMES.CH 88
The Games Machine 87
Millenium 85
Stevivor 85
Jeuxvideo.com 80
Eurogamer Italy 80
SpazioGames 75

Steam’de 419,99 TL, PlayStation Store’da 499,99 TL ve Xbox Store’da 497,50 TL’den satışa sunulan Mass Effect Legendary Edition için belirlenen inceleme puanlarının hayli başarılı olduğu söylenebilir.

Eğer daha önce bu seriyi oynamadıysanız 3 oyun için bu fiyatın değeceğini söyleyebiliriz. Lakin PC üzerinde bir deneyim yaşayacaksanız eski sürümlerdeki grafikler de sizi tatmin edecektir.

Üstelik ödemeniz gereken tutar da çok daha düşük olabilir. Fakat ben illa iyi grafiklerle oynamak istiyorum diyorsanız o zaman Legendary Edition’a bir göz atmanızda fayda var.

Sürücüsüz araçlar 2021 yılında rekor kırabilir