Mass Effect Andromeda inceleme notları geldi

mass effect andromeda2

Bioware’nin merakla beklenen oyunu Mass Effect Andromeda için inceleme notları geldi. Bakalım puanlar beklediğiniz seviyede mi?

Mass Effect Andromeda, son dönemlerde en çok beklenen oyunların başında geliyor. Oyuncuların en çok konuştuğu yapımların arasında yer alan Andromeda, bir süredir de karakterlerin yüz animasyonları ile oyuncular arasında alay konusu odu. Bakalım Mass Effect Andromeda inceleme notları nasıl?

Mass Effect Andromeda kapak
Oyun için geçtiğimiz günlerde sistem gereksinimleri açıklanmıştı. Ancak videolar yayınlandıkça oyundaki karakterlerin, yüz animasyonlarını komik bulan oyuncular, endişelenmeye başlamıştı. Bu gelişmelerin akabinde oyunla ilgili inceleme notları gelmeye devam ediyor. Oyunu almak isteyenlere rehber olacak bu notlar, oyun basınının da Andromeda konusunda ortak bir kanıya varamadığını gösteriyor.

İşte Mass Effect Andromeda inceleme notları

Press Start – 9
Gaming Nexus – 8.8
Forbes – 8.5
PlayStation Universe – 8
The Sixth Axis – 8
PCGamer – 80/100
PCGamesN – 8
IGN – 7.7
Polygon – 7.5
Trusted Reviews – 70/100
RPG Site – 7
Hardcore Gamer – 70/100
GamesRadar – 3.5/5
Destructoid – 6.5
PlayStation Lifestyle – 65/100
Gamespot – 6
Metro – 6
USGamer – 3/5
Digital Trends – 5
Eurogamer – “Muhtemelen Bioware’nin en kötü RPG’si”
Kotaku – “İçinde kaybolunacak bir oyun”

Notlardan gördüğünüz üzere oyuna 10 üzerinden 9 veren de var, 6 veren de. En iyi ihtimalle gelecek güncellemeler ile oyunun eksik yanları kapatılabilir. Ancak oyun listedeki kötü notları hak edecek kadar başarısız mı, çıkışını yapınca göreceğiz.

Mass Effect Andromeda, Kuzey Amerika’da 21 Mart‘ta, Avrupa ve diğer bölgelerde 23 Mart’ta, PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.

Eğer, PC’im Andromeda’yı çalıştırır mı düşünüyorsanız bu haberimizden sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz.

Bu haberimizdeki videodan da yapımın oynanış görüntülerini bulabilirsiniz.