Marvel’s Spider-Man 2, PC’ye Geliyor

Spider-Man 2

Geçtiğimiz yılın ekim ayında oyunseverlerle buluşan Marvel’s Spider-Man 2, PC’ye geliyor. Oyunun PC’ye geleceği tarih resmen açıklandı.

Insomniac Games tarafından geliştirilen Spider-Man oyunları, son yılların en beğenilen oyunları arasında yer alıyor. Gerek dövüş mekanikleri, gerek canlı açık dünyalarıyla süper kahraman deneyimini sonuna kadar yaşatan bu oyunlar, yıllardır konsol oyuncuları tarafından keyifle oynanıyor. Ancak PC oyuncuları henüz Spider-Man 2’yi oynama şansı yakalamadı. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Çünkü Marvel’s Spider-Man 2, PC’ye geliyor.

Insomniac Games, Spider-Man 2’nin 30 Ocak 2025’te PC’ye geleceğini açıkladı. Oyun PC’de Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Spider Man 2

Marvel’s Spider-Man 2’de Peter Parker’ın yanı sıra Miles Morales de oynanabilir karakter olarak yer alıyor. İlk oyuna sonradan ek paketle dahil edilen Miles Morales, ikinci oyunda iki ana karakterden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular hikaye boyunca her iki Örümcek Adam’ı da kontrol etme şansı yakalıyorlar. İki karakter arasında geçiş yaparak, farklı özelliklere sahip iki farklı Örümcek Adam kontrol etmiş oluyorlar.

Oyunun Nixxes Software tarafından hazırlanan PC versiyonu için hem bir standart sürüm, hem de bir Deluxe sürüm satışa çıkacak. Oyunun standart versiyonunda, PS5’e çıktığı günden beri gelen tüm güncellemeler ve eklentiler olacak. Deluxe paketin standart sürümden farkı ise Peter Parker ve Miles Morales için hazırlanan özel kostümler olacak.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı