Marvel evreninin lideri Doctor Strange olacak

Marvel evreninin lideri Doctor Strange olacak

Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ın yeni bir özetine göre, Doctor Strange’in bir sonraki Marvel merkezi Avenger olduğu ortaya çıkıyor. İşte detaylar.

Sam Raimi’nin yönettiği film, Benedict Cumberbatch’ın oynadığı Doctor Strange’in çok yönlü macerasını takip ediyor. Devam filminin Marvel Sinema Evreninde 4. Aşama’nın bir parçası olarak 2022’de vizyona girmesi planlanıyor. Yaklaşan filmle ilgili çok az bilgiye rağmen, yakın tarihli bir fragman, Doctor Strange’in bir sonraki bölümüne ilişkin bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. Fragman, Doctor Strange’in tehditkar çoklu evreni serbest bırakmanın, Wong, the Sorcerer Supreme, (Benedict Wong) ve Wanda Maximoff diğer adıyla Scarlet Witch’ten (Elizabeth Olsen) yardım istemenin öngörülemeyen sonuçlarıyla eziyet çekmesini takip ediyor. Film ayrıca, çoklu evrende herhangi bir dünyaya portallar açma yeteneğiyle tanınan America Chavez (Xochitl Gomez) adlı MCU’ya yeni bir kahraman kazandıracak.

Marvel evreninin lideri Doctor Strange olacak

Cosmic Circus tarafından çevrilen Marvel Studios, Doctor Strange in the Multiverse of Madness in Japan’ın özetini yayınladı. Hem Demir Adam’ın (Robert Downey Jr.) hem de Kaptan Marvel’in (Brie Larson) yokluğunda, birçok kişi selefi kimin devralacağı konusunda spekülasyon yapıyor. Bununla birlikte, özet, Doctor Strange’in Dünyanın En Kudretli Kahramanlarına liderlik etmek için adım atma sorumluluğunu üstlenmesinin beklendiğini öne sürerek içgörü sağladı. Özet ayrıca, fragmanda görülen kötü muadili atıfta bulunabilecek eski Yüce Büyücü’nün varyantından da bahsediyor.

Elektrikli otomobil çalışmaları geri dönülemez noktaya geldi: Benzinli araçlara elveda