Doctor Strange, Değerini Üçe Katladı!

strangebanner

Marvel Phase Three (Üçüncü Aşama) filmlerinin en yenisi Doctor Strange, 10 gün içinde maliyetini çıkarmakla yetinmeyerek, geleceği de garantiye aldı.

Marvel, beyaz perde dünyasının en önemli sırlarından bazılarını çözmüş gibi gözüküyor: İstikrar ve halkla ilişkiler. Hiçbir filmi zarar etmiyor ve en vasat yapımı bile, bir şekilde yüksek puanlar almayı başarıyor. Disney’in tam desteği ve kişisel ilişkiler, eleştirmenlerden tam not almayı neredeyse garanti hale getiriyor.

160 milyon dolarlık yapım bütçesine karşın Doctor Strange, 4 Kasım 2016’dan itibaren (Çin’deki bazı bölgelerde daha önce gösterime girmişti), film 500 milyon doları aşan gişe hasılatı elde etti. Elbette bunda bol ödüllü İngiliz oyuncu Benedict Timothy Carlton Cumberbatch’in payı büyük.

doctor strange

Benedict Cumberbatch’e başka bir Oscar adayı yıldız Rachel McAdams’ın eşlik ettiği yapımın diğer rolleri de birbirinden yetenekli oyuncular arasında paylaştırılmış.  ve Tilda Swinton inanılmaz performans gösteriyorlar.

Son İntikamcı: Doktor Strange!

Filmin sonunda açığa çıkan sürprizden sonra (elbette şimdilik bunu paylaşamıyoruz), Doctor Strange’in, yakın gelecekteki Avengers filmlerinde de yer alacağı kesinleşti. Biz özellikle Robert Downey Junior ve  Benedict Timothy Carlton Cumberbatch arasındaki dinamiği merak ediyoruz. Ne de olsa ikisi de aynı ekolden ve daha da fazlası ikisi de efsanevi Sherlock Holmes karakterine beyaz cam ve beyaz perdede hayat verdi.

Hyundai i10 Sınıfında Fark Yaratacak Özelliklere Fazlasıyla Sahip!