Marvel, Baby Groot karakteri için animasyon dizisi duyurdu

Marvel, Baby Groot karakteri için animasyon dizisi duyurdu

Marvel’in en sevilen karakterlerinden Baby Groot, kendi animesine sahip olacak. Galaksinin Koruyucuları filminin en sevilen karakterlerinden Groot, Baby Groot versiyonuyla tüm Marvel hayranlarının kalbini kazanmıştı. Şimdi karakter, kendi animasyon dizisine sahip olacak. İşte detaylar.

Bugün gelen bir açıklamaya göre Marvel’in animasyon dizisi “What If”in yapımcısı Brad Winderbaum, Baby Groot‘u anlatacak bir animasyon dizisinin geleceğini duyurdu. Animasyon yapımlarına odaklanacağını duyuran Winderbaum, What If’in ikinci sezonu ve Baby Groot karakterlerine odaklanacağını duyurdu. Groot karakteri ilk olarak karşımıza Galaksi’nin Koruyucuları filmi ile gelmişti. Karakterin sempatikliği kısa sürede tüm Marvel hayranlarının sevgisini kazanmıştı. Özellikle bebek versiyonuyla kalpleri fetheden Baby Groot şimdi kendi animesiyle gelecek.

Marvel, Baby Groot karakteri için animasyon dizisi duyurdu

Brad Winderbaum Black Widow, Thor:Ragnarok ve What If... gibi yapımların arkasındaki isim. Yakaladığı başarıyı devam ettirmekte kararlı olan Winderbraum animasyon serileri üzerine odaklanmayı planlıyor. Buna göre Marvel hayranları daha bir çok animasyon serisiyle buluşacak. Winderbraum konuyla ilgili: “Animasyonla keşfedebileceğiniz birçok harika yol olduğunu fark ettik. Altına imza attığımız her projesinin hikayesini anlatabilmek için, bunu bir animasyona dönüştürmemiz gerekiyor.” açıklamalarını kullandı. Marvel, What If yapımıyla ciddi bir başarı elde etmese de şirket aynı yolda ilerlemekte kararlı görünüyor. Marvel, Baby Groot karakteriyle hayranların kalbini kazanıp elde etmeyi umduğu başarıya ulaşmayı hedefliyor olabilir.