Mario Kart 8 Deluxe için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Mario Kart 8

Wii U’daki Mario Kart 8’in Switch için yenilenmiş versiyonu olan Mario Kart 8 Deluxe için yeni tanıtım videosu yayınlandı.

Mario oyunları, Nintendo konsollarının olmazsa olmazı konumunda. Her yeni Mario oyunu, Nintendo için büyük anlam taşıyor. Özellikle Mario Kart oyunları, Nintendo hayranları tarafından büyük talep görüyor. Bu bağlamda Wii U‘da bulunan Mario Kart 8‘in, geçtiğimiz aylarda Switch için yenilenmiş haliyle geleceği duyurulmuştu. Mario Kart 8 Deluxe için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Mario Kart 8 Deluxe, Wii U’daki oyuna şu ana kadar çıkmış tüm DLC’ler ve yeni karakterler eklenerek, Switch için yeniden piyasaya sürülecek. Böylece oyunu ilk defa oynayacaklar tüm içeriklere bir kerede sahip olmuş olacak. Tanıtım videosu oynanıştan görüntüler sunuyor ve Wii U ile Switch arasında fazla bir grafik kalite farkı görünmüyor.

Mario Kart Deluxe, 28 Nisan‘da satışa çıkacak. Oyun, Wii U konsolunda tam 8.8 milyon satmıştı. Bakalım aynı başarıyı Switch platformunda da gösterecek mi? Ayrıca oyun Wii U‘nun satışlarını arttırdığı gibi Switch’e de aynı katkıyı sağlayacak mı, bu da bir diğer merak konusu.

Oyununu ilk tanıtım videosunu izlemek için buraya tıklayın

Xiaomi Mi 6 kamerası 30 MP olabilir