Nintendo Switch için Mario Kart 8 Deluxe dosya boyutu belli oldu

Mario Kart 8

Amazon Almanya’nın dijital satışa açmak için listelemesiyle Nintendo Switch için Mario Kart 8 Deluxe dosya boyutu belli oldu.

Nintendo’nun son oyun konsolu Switch için çıkışını yapmaya hazırlanan Mario Mario Kart 8 Deluxe‘nin dosya boyutu belli oldu. Bakalım Mario Kart 8 Deluxe dosya boyutu Switch’te ne kadar yer kaplıyor?

Oyunun dosya boyutu şu yüzden önemli. Dijital olarak oyunu satın alırsanız, oyunu indirmeniz dosyanın boyutuna bağlı olarak bir kabusa dönüşebiliyor. Ayrıca bazen daha avantajlı fiyatlar içerdiği için dijital oyunları almayı tercih edenler de olabiliyor. Bu durumda da konsolda yer sorunu ortaya çıkıyor. Playstation 4 ve Xbox One gibi cihazlar, yeni modellerinde 500 GB‘dan 1 TB kapasitelerine çıktı. Ancak Switch’in dahili olarak böyle bir şansı bulunmuyor. Switch’in Micro SD kart yuvasının bulunuyor ve 2 TB’a kadar destek sağlıyor. Ancak bu kartı da harici olarak satın almak gerekiyor.

Mario Kart 8 Deluxe dosya boyutu, Switch’te yüzde kaç yer kaplıyor?

Alışveriş sitesi Amazon’un Almanya sitesinde Mario Kart 8 Deluxe dijital sürümü listelendi. Bu listelemede oyunun boyutunun 6.75 GB olduğu görüldü. Bu da 32 GB’lik Switch’in hafızasını %21 olarak dolduracağı anlamına geliyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse oyunun Wii U’daki versiyonu Mario Kart 8, yaklaşık 8.2 GB yer kaplıyor. Switch’in şu an en başarılı oyunu konumundaki The Legend of Zelda: Breath of the Wild ise 13,4 GB yer kaplıyor. Mario Kart 8 Deluxe’nin fiyatını merak ediyorsanız boyutu öğrendiğimiz Amazon Almanya’da 59,99 Euro’ya satıldığını belirtelim.

Mario Kart 8 Deluxe dosya boyutu

Uncharted: The Lost Legacy çıkış tarihi belli oldu