Mario Kart 8 Deluxe neler sunuyor?

Mario Kart 8

21 Nisan’da Switch için çıkacak Mario Kart 8 Deluxe neler sunuyor? Firmanın yayınladığı video ve diğer gelişmeler haberimizde.

Nintendo, Wii U platformunda bulunan Mario Kart 8‘i, son konsolu Switch’e Mario Kart 8 Deluxe adıyla getiriyor. Çıkmasına az bir süre kala oyunun, yeni jenerasyonda ne gibi farklılıklar sunduğu da merak ediliyor. Firma, bu doğrultuda bir video yayınladı. Bakalım Mario Kart 8 Deluxe neler sunuyor?

Oyunun sunduğu yenilikler arasında bildiğimiz özellikler de bulunuyor. Zira oyuna diğer Nintendo yapımı oyunlardan yeni karakter eklendiğini önceki haberlerden biliyorduk. Aynı şekilde Wii U platformuna gelen DLC’lerin Switch için çıkan sürümde dahili olarak geldiğini de biliyorduk. Son zamanlarda iyice artan ‘remastered’ akımında DLC’lerin yeni sürümlere eklenmesi artık sürpriz değil. Mario Kart 8 bunların yanında yeni bir savaş modu içeriyor. Ayrıca grafik iyileştirmesi de mevcut. Ancak büyük kalite farkları bulunmuyor.

Mario Kart 8 Deluxe, Switch için 28 Nisan’da satışa sunulacak. Ayrıca oyun, Rusya’ya özel bir Switch paketiyle de raflardaki yerini alacak. Eğer oyunu dijital olarak satın almak isterseniz oyunun kaplayacağı yer bir sızıntıda ortaya çıkmıştı. Bu habere bakarak Switch’inizdeki boş alanı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz.

Nintendo fanları için son çıkan bir dedikodu heyecan yarattı. Zira firma, SNES Mini adlı yeni bir konsolu piyasa sürebilir. İşte konuyla ilgili detaylar. Ayrıca satışlarının durduğu açıklanan NES Classic Edition‘un fiyatları el yakıyor.