Lost on Mars için ilk oynanış videosu yayınlandı

lost on mars

Far Cry 5’in ikinci indirilebilir hikaye içeriği olan Lost on Mars için ilk oynanış videosu yayınlandı. İşte Mars’ta geçecek olan yapımın, oynanış dinamikleri.

Bu sene satışa sunulan Far Cry 5, oyun severlerden ve eleştirmenlerden geçer not almayı başarmıştı. Umut kasabasında geçen yapımda, kendini ilah olarak ilan etmiş düşmanımızla yüzleşiyorduk.

Ubisoft daha önce yaptığı açıklamada Far Cry 5 için 3 ayrı hikaye modu daha geleceğini açıklamıştı. Bunlardan ilki olan Hours of Darkness kısa süre önce oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Hours of Darkness’ın ardından sora Lost on Mars isimli hikaye içeriğine geldi.

Lost on Mars ile kızıl gezegene gidiyoruz

Yapımcı stüdyo tarafından daha önceden yapılan açıklamada da olduğu gibi Lost on Mars’ta Nick Rye isimli karakteri kontrol edeceğiz. Umut kasabasından Mars’a ufak bir yolculuk gerçekleştirip, burada karşımıza çıkan düşmanlarımızın işini bitirmeye çalışacağız. Peki Mars’ta bizleri ne gibi tehditler bekliyor? Bu sorunun cevabını oyun için yayınlanan oynanış videosunda bulabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

Videoda da görüldüğü üzere, Mars üzerinde kalabalık bir örümcek ordusu bizleri bekliyor olacak. Yer altından çıkıp gelen bu devasa örümcekler, bizi nereye ulaştıracak işte bu kısım merak konusu. Ayrıca bu ek paketin, oyunun ana hikayesiyle nasıl bir örüntü içerisinde olduğu da merak ediliyor. Nitekim bunu kısa süre sonra öğrenebileceğiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Far Cry 5 için geliştirilen hikaye tabanlı son ek paket Dead Living Zombies, önümüzdeki ay yani Ağustos’ta yayınlanacak.

Detroit Become Human satış rakamları belli oldu