Tekken 7 İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı!

Tekken 7 Icin Yeni Oynanis Videosu Yayinlandi

Namco oyun stüdyosu tarafından geliştirilen ve dövüş oyunlarının efsanesi olarak kabul edilen Tekken serisinin çıkarılacak yeni oyunu Tekken 7 için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Oyun içi detaylara yer verilen tanıtım videosu ile oyuncular göz alıcı grafikleri rahat bir şekilde görebiliyor.

Tekken 7 Icin Yeni Oynanis Videosu Yayinlandi!

Başarılı oyun stüdyosu Namco’nun en başarılı oyunlarından birisi olan Tekken serisi, oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi. Tekken 7 için daha fazla detaya sahip oyun için tanıtım videosunu yayınlayan Namco’nun, oyunculara hikaye bazında önemli anlar yaşatması bekleniyor. Oyuna eklenen yeni karakterleri (Claudio Serafino, Katarina Alves) ve dikkat çekici grafikleri videoda rahat bir şekilde görebiliyoruz.

Unreal Engine 4 motoru ile ilk defa bir Tekken oyununa imza atacak olan Namco sadece karakter modellemelerinin değil, çevre grafiklerinin de üzerinde titizlikle durdukları görülüyor. Diğer yandan dövüş sırasında hava kombolarının arttığı ve arenalar arası geçişlerdeki yıkım detayının kalitesi fark edilecek düzeyde.

2015 yılının Şubat ayında sadece Japonya için arcade makinelerine özel tasarlanacak oyun aynı yıl içerisinde Xbox One ve Playstation 4 platformları için raflardaki yerini alacak.

İşte Namco tarafından yayınlanan oynanış videosu;

HSBC’ye Siber Saldırı!