Devil May Cry 5 için Dante’li oynanış videosu

devil may cry 5 2

Capcom tarafından geliştirilen ve önümüzdeki yıl Mart ayında satışa sunulacak olan Devil May Cry 5 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Capcom’un sevilen serilerinden biri olan Devil May Cry yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Hatırlanacağı üzere Capcom, 2013 yılında bu seriyi yeniden başlatma kararı almış ve Dante karakterini tamamen yeniden tasarlamıştı. Fakat tasarlanan yeni Dante karakteri, oyun severler tarafından bir emoya benzetilmiş ve Capcom ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Yaptığı hatanın farkına varan yetkililer, 2013 yılındaki yeniden yapım Devil May Cry oyununu yok sayarak seriyi kaldığı yerden devam ettirme kararı almışlardı.

DMC 5 için Dante’li boss savaşı videosu!

Nitekim bu karar sonucunda geliştirilen Devil May Cry 5, 8 Mart’ta raflardaki yerini almış olacak. Capcom’un daha önceden de açıkladığı üzere oyunda 3 farklı oynanabilir karakter yer alacak. Dante, Nero ve V.

Şimdiye kadar yayınlanan oynanış videolarında ağırlıklı olarak Nero’yu görmüştük. Kısa süre önce paylaşılan bir videoda ise kısa da olsa Dante’yi görme imkanına erişmiştik.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bir videoda ise Dante’nin oyun içerisindeki bir boss’la mücadelesine tanıklık ediyoruz.

Devil May Cry 5 için yayınlanan yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada DMC 5 ile evrene dahil olan V hakkında Capcom henüz bir açıklama yapmış değil.