Devil May Cry 5 için yeni oynanış videosu

devil may cry 5

Capcom önümüzdeki yıl Mart ayı gibi satışa sunmayı düşündüğü Devil May Cry 5 için yeni bir oynanış videosu yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Uzun bir süredir ismini duymadığımız Devil May Cry serisi, yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konu olacak. Capcom, orijinal seriyi devam ettireceği yeni oyun için çeşitli paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce gerçekleşen Gamescom etkinliğinde Devil May Cry 5 için yeni videolar yayınlanmış, hatta bu videolardan birisinde kısa süreliğine de olsa Dante’yi de görme şansına erişmiştik.

DMC 5 için nefes kesen dövüş videosu

Capcom serinin yeni oyunu için PAX West 2018 çerçevesinde bir oynanış videosu daha paylaştı. Yayınlanan yeni oynanış videosunda bir adet boss dövüşü ve Nero’nun kullanacağı Devil Breaker isimli silahlara yer verilmiş.

Yapımcı ekip daha önce oyun hakkında verdiği kısa bir demeçte, Devil May Cry 5’te 8 adet Devil Breaker olacağını (Overture, Gerbera, Punch Line, Tomboy, Ragtime, Helter Skelter, Rawhide) ve bu ekipmanların Nero tarafından kullanılacağını belirtmişti. Zaten Gamescom çerçevesinde paylaşılan oynanış videosunda da Nero’nun ilk Devil Breaker’ı alışına ve kullanışına tanıklık etmiştik.

Videoya geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Capcom, 8 Mart’ta PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak olan DMC 5’te fotoğraf modu, antrenman modu ve galeri modunun olacağını da doğruladı.

PAX West 2018 için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.