Devil May Cry 5 çıkış tarihi açıklandı

devil may cry 5

Devil May Cry serisinin yeni oyunu için çıkış tarihi nihayet açıklandı. Orijinal seriye dönme kararı alan Capcom, Devil May Cry 5 için 15 dakikalık bir oynanış videosu da paylaştı.

Oyun dünyasının önemli yapı taşlarından biri olan Devil May Cry serisi, yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak. Devil May Cry 5, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

Devil May Cry 5 için 15 dakikalık oynanış videosu

Hatırlanacağı üzere Capcom, Devil May Cry 4’ten sonra seriyi yeniden başlatma kararı almış ve 2013 yılında Devil May Cry’ı satışa sunmuştu. Yeni DMC oynanış dinamikleri ve yeniden yaratılmış Dante karakteri ile yoğun eleştiriler almıştı. Nitekim bu eleştiriler oyunun satış rakamlarına da yansımıştı.

Attığı bu yanlış adımdan hızlı bir dönüş yapan Capcom, yoluna orijinal seri ile devam kararı aldı. Bu kapsamda tanıtılan Devil May Cry 5’in çıkış tarihi de belli oldu.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Xbox Gamescom konferansı sırasında, Devil May Cry 5’in çıkış tarihi açıklandı. Capcom tarafından yapılan açıklamada oyunun 9 Mart’ta raflardaki yerini alacağı belirtildi.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan DMC 5’te 3 farklı oynanabilir karakter oyun severleri bekliyor olacak.

Bu arada oyunun ilk 15 dakikasını içeren oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.