L’oreal motorlu bir ruj aplikatörü geliştirdi

L'oreal

L’oreal, iki makyaj cihazını tanıtmak için CES’e geri döndü. HAPTA, şirketin sınırlı el ve kol hareket kabiliyetine sahip kişiler için yarattığı elde taşınan, motorlu bir aplikatör olarak tanıtıldı. İşte detaylar.

L’oreal Lancôme markası, bu yıl bir ruj aplikatörü ile sistemin pilot uygulamasını yapacak. Daha fazla makyaj uygulaması için destek çalışmaları sürüyor. HAPTA, Alphabet’e ait Verily’nin, el ve kol hareket kabiliyeti kısıtlı kişilerin bağımsız olarak yemek yemelerine yardımcı olmak için kapları dengeleyen ve sabit tutan teknolojisine dayanmakta. L’Oréal, sistemin 360 derecelik dönüş ve 180 derecelik esneme yardımıyla hassas uygulama sağlamak için akıllı hareket kontrollerine ve özelleştirilebilir ataşmanlara sahip olduğunu söylüyor. Eklentiler manyetik olarak bağlanıyor. Şirket, HAPTA’nın “açılması zor ambalajlar için daha fazla kullanım kolaylığı” sağladığını da sözlerine ekledi. L’Oréal’e göre kullanıcılar, tek bir şarjla bir saatlik kullanım elde edecekler ki bu, 10 veya daha fazla uygulama için iyi olmalıdır. Pili tamamen şarj etmek üç saat sürecektir.

L'oreal

“Lancôme yıllardır her kadına ihtiyaçlarına göre uyarlanmış güzellik çözümleri sağlamaya çalıştı. Lancôme’nin global marka başkanı Françoise Lehmann yaptığı açıklamada, güzellik teknolojisi, güzellik ürünleri ve hizmetleri geliştirme şeklimizde devrim yaratarak ve daha fazla kişiselleştirme sağlayarak bu misyonu daha da güçlü bir şekilde yerine getirmemizi sağladı” ifadelerini kullandı. El cihazını oluşturmak için marka, baskılı, geçici dövmeler sunan Prinker adlı bir şirketle çalıştı.

HONOR , Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek