LG Wing farklı tasarımıyla dikkat çekiyor

LG V60 ThinQ

Son dönemde mobil pazarda kan kaybeden LG, tekrardan toparlanma peşinde. İşte farklı tasarımıyla dikkat çeken LG Wing.

Son yıllarda akıllı telefon sektöründeki pek çok denge bozuldu. Özellikle de Çinli üreticilerin global pazara ağırlık vermeleriyle birlikte LG, HTC, Sony ve  Sharp gibi isimler hayli kan kaybetti.

Elbette bu durumun tek nedeni Çinli üreticiler değildi. Özellikle de LG, HTC, Sony gibi markalar, katı fiyat politikasında ısrarcı olunca, kemikleşmiş müşteri kitlelerini kaybettiler.

Yine de tüm olumsuzluklara karşın bu isimler akıllı telefon üretimine devam ediyorlar. Hatta LG akıllı telefon üretiminin yanında şık aksesuarlar da üretiyor. Bunlardan birisi de Wing isimli yeni dual screen aparatı.

Karşınızda LG Wing!

LG’nin daha önce üst segment modellerini çift ekranlı cihazlara çeviren aksesuarlar geliştirdiğini zaten biliyoruz. Şimdi bunlara Wing isimli yeni bir cihaz daha ekleniyor. Yalnız Wing diğer dual screen ekipmanlarından biraz daha farklı bir yapıya sahip olacak. Dilerseniz LG Wing için sızdırılan ilk videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şimdilik LG’nin yeni ekipmanı hakkında başka bir bilgi bulunmuyor. Yani ekranın ne derece kullanışlı olduğunu sadece bu videodan anlamak zor.

Muhtemelen Güney Koreli şirket önümüzdeki günlerde yeni ekipmanının tanıtımını da gerçekleştirecektir. Tabi bu ekipmanın ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı başka bir soru işareti diyebiliriz. Keza LG bu tarz ekipmanlarını genel itibariyle Türkiye’de satışa çıkarmıyor.

Samsung Galaxy M51 basın görselleri sızdırıldı