LG Wing! Bu telefonda 2 ekran da üst üste duruyor

lg

Küçük bir T cetvelini andıran akıllı telefon ister misiniz? İşte LG Wing, şu an için tam da bunu hatırlatıyor.

Günümüzde pek çok akıllı telefon modelinin tasarım hatları birbirini andırıyor. Özellikle de inceltilen çerçeve ve büyüyen ekran faktörü sebebiyle pek çok telefonun ‘önden’ birbirine benzediği açık. Açıkçası bu durum, bazı kullanıcıları sıkıyor ve tasarımda radikal değişiklik arayanların sayısı her geçen gün artıyor. Biraz durup düşününce, LG’nin geçmişte pek çok radikal tasarım çizgisiyle karşımıza geldiğini hatırlıyoruz. Kavislendirilmiş telefondan tutun da modüler yapıda telefona, biri ana diğeri de büyük olmak üzere iki ekranlı telefonlara kadar…

SlashGear sitesinde yayınlanan ve sızıntı olduğu belirtilen yeni haber, LG’nin radikal tasarım tarafında yola tam gaz devam etme niyetinde olduğunu gösteriyor.

LG Wing! Bu telefonda 2 ekran da üst üste duruyor

Yukarıda görebileceğiniz görselin, LG’nin üzerinde çalıştığı bir telefon konsepti olduğu belirtiliyor. Şimdilik LG Wing olarak bahsedilen telefon, bir ana ve bir de yardımcı olmak üzere iki ekrandan oluşuyor. Yardımcı ekran, yalnızca ihtiyaç duyulduğunda açılıyor ve bu sayede “T” şeklini alan telefon ekranında bazı detayların daha iyi takip edilebileceği düşünülüyor.

Siz ne düşünürsünüz bilmiyoruz, ancak bu konsept itibarıyla pek kullanışlı görünmüyor. Yine de, az evvel de dediğimiz gibi, LG’den bu tip radikal tasarım detayları görmeye alışığız. Firma, her ne kadar yüksek satış rakamları elde edemese de denemekten vazgeçmiyor.

Aşağıdaki fotoğraf da Samsung’un 2005 yılında satışa sunduğu SGH-Z130 isimli modeline ait. Fiziksel tuşlar barındıran bu telefon, aynı zamanda yana doğru çevrilebilen renkli ekran mekanizmasına sahipti ve bu sayede “Geniş açılı görüntü” sunmayı vadediyordu.

LG Wing! Bu telefonda 2 ekran da üst üste duruyor

Oppo Find X2 inceleme! 120 Hz ekran ile sen ne yaptın öyle!