LG Wing 14 Eylül’de tanıtılacak

lg wing

LG’nin üst segment modelleriyle birlikte kullanılabilecek olan modeli LG Wing Eylül ayında geliyor. İşte detaylar.

LG’nin özellikle 2020’de silik bir görünüm çizdiğini söyleyebiliriz. Güney Koreli üretici genel itibariyle hem geliştirdiği, hem de satışa sunduğu ürünlerle beklentilerin gerisinde kaldı. Yine de LG’nin mobil pazardan tam olarak kopmadığını belirtmek gerekiyor.

Bir süre önce Velvet isimli modelini tanıtan ve kendisine yeni bir yol çizen LG şimdi de Wing isimli yeni modelini tanıtacak.

Etkileyici tasarıma sahip LG Wing geliyor

LG akıllı telefon haricinde, üst segment modellere bağlanabilen ilginç tasarımlara da imza atıyor. Geçtiğimiz yıl çıkan dual screen bunlardan birisiydi. Bu yıl ise biraz daha farklı bir yapıya sahip olan Wing gelecek.

lg wing

Geçtiğimiz günlerde canlı videosu sızdırılan Wing özellikle üst üste gelen çift ekranlı yapısıyla dikkat çekiyor. Snapdragon 765 yonga setinden güç alan Wing’de 6.8 inç ve 4 inç olmak üzere çift ekran yer alıyor. 64MP’lik ana kameranın bulunduğu telefonun fiyatı ise 1000 dolar civarında olacak.

Açıkça söylemek gerekirse LG Wing yenilikçi bir yapısı var. Yani akıllı telefon pazarına yeni bir soluk getirebilir. Lakin fiyat bareminin biraz yüksek durduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Zira 1000 dolar gerçekten de yüksek bir etiket. Zira üzerine biraz daha koyup katlanabilir ekranlı farklı alternatiflere yönelebilir. Bakalım LG bu modelini Türkiye’de de satışa sunacak mı? Bekleyip göreceğiz.

LG 8K OLED Televizyonunu duyurdu