LG, MWC 2018’de iki yeni model tanıtacak!

lg k8 2018

Akıllı telefon sektörünün köklü isimlerinden biri olan LG, son dönemlerde sıradışı açıklamalara imza attı. Güney Koreli teknoloji devi, her sene yeni bir akıllı telefon modeli çıkarmanın gereksiz olduğunu belirterek, yeni modeller için önemli yenilikler olması gerektiğinin altını çizdi. Peki CES 2018’i es geçen LG, MWC 2018 için ne planlıyor? İşte bu konu hakkındaki son detaylar.

LG, MWC 2018 kapsamında yeni K8 ve K10’u tanıtacak

Aslında LG’nin senelerdir değişmeyen bir takvim düzeni vardı. Güney Koreli üretici, CES döneminde orta segment modellerini, MWC etkinliğinde üst segment G serisi modelini, IFA dolaylarında ise üst segment V serisi modelini tanıtıyordu.

Fakat geçtiğimi yıl akıllı telefon satışlarının pek yolunda gitmemesi LG’yi bazı radikal kararlar almak zorunda bırakmıştı. Bu kararlar sonucu CES es geçilmiş, MWC 2018 içinse önemli bir etkinlik açıklanmamıştı.

Son dönemdeki sızıntıları göz önüne alırsak, LG’nin MWC 2018 kapsamında üst segment bir model tanıtmayacağını söyleyebiliriz. Fakat bu Güney Koreli üreticinin bu etkinliği de es geçeceği anlamına gelmiyor. Keza ortaya çıkan yeni raporlarda, LG’nin K8 2018 ve K10 2018 modellerini MWC 2018 kapsamında tanıtacağı belirtiliyor. İki model hakkında da henüz netleşmiş bir bilgi yok. Zaten orta segment modellerde bizleri bekleyen büyük bir sürpriz olmayacağı da açık. Sonuç olarak birkaç gün sonra başlayacak olan MWC’de tüm detayları öğrenmiş olacağız. Şimdilik beklemedeyiz.

Broadcom’da beklenmedik Qualcomm hamlesi