LG G7, 5000TL’lik etiketiyle başarılı olabilecek mi?

lg g7 3

#İŞBİRLİĞİ

LG’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli için Türkiye serüveni sonunda başladı. Fakat LG G7 daha raflardaki yerini almadan 5000TL’lik fiyatıyla soru işaretlerine neden oldu.

2018, LG için soru işaretleriyle dolu bir yıl oldu. Bu senenin hemen başında gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’de LG’nin G serisinin yeni modelini tanıtması bekleniyordu. Fakat ilginç bir şekilde, etkinliğe sayılı günler kala LG cephesinden beklenmeyen bir açıklama geldi.

Güney Koreli teknoloji devinin yetkili isimleri, her sene üst segmente hitap eden yeni bir model çıkarmanın gereksiz olduğunu belirttiler. Dolayısıyla bu demeç, LG’nin MWC 2018 kapsamında yeni bir model tanıtmayacağı şeklinde yorumlandı. Nitekim beklenildiği üzere LG, MWC 2018’i boş geçmişti.

Fakat etkinlik sona erdikten birkaç hafta sonra ortaya bambaşka bir iddia daha atıldı. Bu iddialarda, LG’nin kapalı kapılar ardında G7 modelini sergilediği belirtildi. Hatta bu iddialar kapsamında bazı görseller de sızdırılmıştı. Nitekim, birkaç ay sonra görsellerdeki ile birebir aynı olan LG G7’nin tanıtıldığına şahitlik ettik. Şimdi ise çıkışı hayli sancılı geçen bu model, ülkemizde de satışa sunuluyor. Üstelik 5000TL gibi hiç de azımsanmayacak bir etiketle.