Anker eufy Smart Scale : Kilonuzu En Hassas Şekilde Ölçün

eufy Smart Scale

Anker, eufy Smart Scale P2 ve eufy Smart Scale P2 Pro akıllı tartılar ile kilonuzu yakından takip etmenize imkan sunuyor. Hassas sensörleri sayesinde 50 g’ye kadar olan değişimleri bile algılayabilen eufy Smart Scale, bebeğiniz ve evcil hayvanlarınız dahil ailenizin tüm üyeleri için kullanılabiliyor.

Yaşamı kolaylaştıran akıllı teknolojilere öncülük eden Anker, eufy P2 ve eufy P2 Pro ile sağlığınızı düşünüyor. eufy P2 ağırlık, vücut yağı, BMI, kas ve kemik kütlesi dahil 15 ölçüm yapabilirken; eufy P2 Pro bütün bu ölçümlere ek olarak kalp atış hızını da ölçebiliyor.

eufy Smart Scale

Boy, bel, kol gibi ölçülerinizi girdiğinizde size özgü bir sanal 3D model oluşturabilen eufy Smart Scale, fitness yolculuğunuzdaki değişimlerinizi ayrıntılı bir şekilde görebilmenizi sağlıyor. eufy Smart Scale, ultra hassas sensörleri sayesinde, ağırlığınızdaki ince değişiklikleri 50 g’ye kadar doğru bir şekilde algılayabiliyor.

eufy Smart Scale

Her iki tartıda Wi-Fi veya Bluetooth bağlantısı kullanarak verilerinizi kolayca EufyLife uygulamasına yükleyebilmenize izin veriyor, Apple Health, Google Fit veya Fitbit ile senkronize olabiliyor. Suya dayanıklı şekilde tasarlanan eufy , banyoda bile rahatça kullanılabiliyor. Uygulamaya sınırsız kullanıcı eklenebiliyor, bebek ve evcil hayvan modlarıyla bebeğinizin veya evcil hayvanınızın sağlıklı, günlük büyümesini izleyebilmenize de fırsat veriyor. Anker eufy  P2 Akıllı Tartı, tüm bu özelliklere ek olarak günlük kalori alımınızı kaydederek size ne kadar kalori tüketmeniz gerektiği konusunda kişiselleştirilmiş iç görüler sunuyor.

DreameBot D10s temizlik robotu: Temizlik için akıllı yardımcınız!