Braun Series 9 dan memnuniyet garantili kampanya!

braun Series 9 2

Dünyanın En Etkili Tıraş Makinesi Braun Series 9 ürünlerinde para iade kampanyası 1 Kasım- 1 Ocak tarihleri arasında tüketici ile buluşacak!

 

Dünyanın en etkili tıraş makinesi olma özelliğini taşıyan YENİ Braun Series 9 ürünlerinde para iadeli, ‘Memnuniyet Garantili Kampanya’ başlıyor. Kampanyaya, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor. Braun Series 9 tıraş makinesi ürünleri için, 1 Kasım 2016 – 1 Ocak 2017 tarihleri arasında satın alınan ürünlerde geçerli olan kampanya, faturalı olarak satın alınan ve ürününden memnun kalmayan tüketiciler için 30 gün içinde ürünü geri iade edebilme imkânı sağlıyor.

braun-series-9

Dünyanın En Etkili Tıraş Makinesi YENİ Braun 9 Serisi Syncrosonic Teknolojisi ile Çığır Açıyor!

SyncroSonic  Teknolojisi ile çığır açan Yeni Braun 9 Serisi: Dünyanın en etkili tıraş makinesi

Braun’un, en üst düzey tıraş performansı arayan mükemmeliyetçi erkekler için sunduğu yeni 9 Serisi olağanüstü nazik bir tıraş deneyimi vaat ediyor; Dünyanın en etkili tıraş makinası olan Braun 9 Serisi, sakal tıraşını bir görevden bir deneyime taşıyor. İlk defa 5 farklı kesme aparatının mükemmel uyumunu, dakikada 40.000 çapraz kesme hareketine sahip SyncroSonic teknolojisiyle bir araya getirerek 3 günlük sakallarda bile kanıtlanmış performansı ile ilk vuruşta herhangi bir tıraş makinesinden çok daha fazlasını alıyor. 10 farklı boyutta hareket edip erkek yüzüne göre mükemmel uyum için tasarlanmış olup, en iyi tıraş konforunu vermek için tasarlanmıştır. Erkeklerin günlük rutinlerini daha hızlı ve güçlü hale getirecek bu görkemli ürün, cilt rahatlığından ödün vermeden, daha az vuruşta, en yüksek performansı sunuyor.

BackBeat 105: Plantronics’ten titreşimli kulaklık