LG OLED TV ’den kazandıran kampanya

LG OLED TV

LG kampanyasına katılmak isteyenler, kampanyaya dahil olan LG OLED TV modellerinden birini satın alıp 1 ay içinde LG yetkili servisine kurulumunu yaptırdıktan sonra www.lgiletarzinitamamla.com adresi üzerinden başvurularını 31 Mart 2017 tarihine kadar yapabilirler.

LG Electronics’in başlattığı “LG ile Tarzını Tamamla” kampanyasına katılanlar 2 bin 500 TL’ye kadar geçerli Beymen Gift Card’larıyla da tarzını tamamlama şansını yakalayacak. Bu kampanya ile kullanıcılar belirtilen model LG OLED TV ’lerden birini satın almaları halinde tüm Beymen, Beymen Club mağazaları ve www.beymen.com, www.beymenclub.com internet sitelerinde, Beymen, Beymen Club ürünlerinde ve ithal markalı ürünlerde geçerli Beymen Gift Card promosyonundan faydalanabiliyorlar.

Beymen Gift Card Kampanyası

Avrupa’dan ödüllü LG OLED TV kazandırıyor

Avrupa Görüntü ve Ses Birliği (EISA) tarafından; bu yıl Avrupa’nın En Üst Teknolojiye Sahip TV’si ödülünü kazanan yeni LG OLED TV serisi üstün görüntü kalitesi; kusursuz siyahı ve HDR özellikleri ile daha önce görmediğiniz kalitede bir TV izleme deneyimi sunarken; “LG ile Tarzını Tamamla” kampanyasıyla da kazandırıyor.

LG OLED TV serisi sektör standardı haline gelen iki HDR formatını (Ultra HD Alliance’ın (UHDA) desteklediği HDR10’un yanı sıra; global bir tanınırlığa sahip olan Dolby Vision da destekliyor.

Türkiye genelinde kampanyaya dahil olan LG TV modelleri şunlardır:
55EG910V, 55EG920V, 55EG960V, 65EG960V, OLED55C6V, OLED55E6V, OLED65C6V, OLED65E6V ve OLED65G6V

Android Instant App teste başladı