LG G7 pil performansı ortaya çıktı

LG G7 ThinQ Fiyatı

LG’nin kısa süre önce tanıttığı yeni amiral gemisi modeli LG G7 ThinQ nasıl bir pil performansına sahip? İşte LG G7 pil performansı hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon sektöründeki önemli firmalardan biri olan LG, kısa süre önce yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Çentikli tasarımı ve akıllı kamera modülü ile ön plana çıkan LG G7 ThinQ şimdi de pil performansıyla gündemde.

LG G7 pil performansı ile dikkat çekiyor

Malum, günümüzde akıllı telefon satın alırken göz önüne alınan en önemli kriterlerden birisi de pil performansı. Genel olarak bakıldığında akıllı telefonların tek şarjla bir günü çıkarması hayli güç olabiliyor. Bu durumun temel nedeni kullanıcıların sürekli internete bağlı kalma arzusu. Her daim açık olan hücresel veri ve arka planda çalışan sosyal medya uygulamaları doğal olarak telefonun şarjının kısa süre içerisinde bitmesine neden oluyor.

Bu durumu göz önünde bulunduran akıllı telefon üreticileri, batarya konusuna ayrı bir önem veriyorlar. Aynı LG’nin de yaptığı gibi. LG kısa süre önce tanıttığı yeni amiral gemisi modelinde özel bir batarya teknolojisi kullanmıştı. Peki bu yeni teknoloji LG G7 pil performansı üzerinde nasıl bir etki bıraktı?

LG G7 pil performansı ile ilgili yapılan testlerde, telefonun yoğun kullanımda 7 saat 20 dakikalık bir pil ömrüne sahip olduğu ortaya çıktı. Bu alandaki en iyi amiral gemisi modeli 10 saat 35 dakika ile iPhone 8 Plus.

Öte yandan telefonun 0’dan tam doluma ulaşma süresi ise 102 dakika olarak lanse edilmiş. Bu gerçekten çok iyi bir istatistik. Yani G7’nin tam şarja ulaşması 2 saat bile sürmüyor. Bu aladaki en iyi süre de 93 dakika ile OnePlus 5T modeline ait.

Kısaca özetlemek gerekirse, LG G7 ThinQ pil performansı bazında beklentileri karşılayan bir model.