OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ karşılaştırması

lg g7 ve oneplus 6 karşılaştırması

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründe dengeler değişmeye devam ediyor. Son dönemde çıkmış olan iki amiral gemisi modeli karşı karşıya! İşte OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ karşılaştırması.

Son dönemde satışa sunulan telefonlara baktığımızda tasarım anlamında da keskin benzerlikler olduğunu görebiliriz. Özellikle üst segment modellerde hemen hemen aynı tasarım çizgisinin kullanıldığını söylemek pek de yanlış olmaz. Keza bu durum kısa süre önce tanıtılan OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ için de geçerli.

İşte OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ karşılaştırması

Apple’ın geçtiğimiz sene satışa sunduğu iPhone X modelinde kullandığı çentikli tasarım çizgisi, şu aralar çok popüler olmuş durumda. Özellikle son dönemde satışa sunulan üst segment pek çok modelde benzer bir tasarım çizgisi kullanılıyor.

Bu durum, telefonların tasarımsal anlamda da birbirlerine benzemesine yol açtı. Özellikle Android kanadındaki üst segment telefonları birbirlerinden ayırmak hayli güç bir hal aldı diyebiliriz.

Durumu basit bir şekilde örneklendirmek için son dönemde tanıtılmış olan OnePlus 6 ve LG G7 ThinQ modellerine bakmak bile yeterli olacaktır.

OnePlus 6 için dayanıklılık testi yayınlandı