LG G7 çentik menüsü sızdırıldı!

lg g7

LG yeni amiral gemisi modelini Mayıs’ın ilk haftasında tanıtacak. Güney Koreli teknoloji devi Mobil Dünya Kongresi’ni es geçerek LG G7 için biraz daha bekleme kararı almıştı. Sonuç olarak Mayıs ayının G7 için daha mantıklı bir zaman olduğunu söylemek, yanlış olmaz. Zira şu aralar satışa sunulan popüler bir amiral gemisi modeli bulunmuyor. Dolayısıyla G7’nin satışlarını sekteye uğratacak bir unsur da yok.

LG G7 çift ekran moduya geliyor

Elbette şunu unutmamak gerekiyor. Son yılların popüler akıllı telefon markalarından biri olan OnePlus, Mayıs’ın 16’sında yeni modelini tanıtacak. Çentikli tasarımıyla LG G7’ye hayli benzeyecek olan bu modelin, 600 dolar civarında bir etikete sahip olacağını biliyoruz. Dolayısıyla G7’nin başarılı olması için OnePlus 6’nın fiyat etiketini göz önünde bulundurarak fiyatlandırılması doğru bir karar olacaktır.

Öte yandan LG G7 ile ilgili yeni bir sızıntının daha gerçekleştiğini de belirtelim. Bilindiği üzere G7’de son dönemde satışa sunulan pek çok amiral gemisi modeli gibi çentikli bir tasarıma sahip olacak. Fakat LG bu çentikten rahatsız olanlar için ufak bir “çentik menüsü” tasarlamış.

Bu menü sayesinde telefonun üst kısmının tamamen çerçeve gibi görünmesini sağlayabiliyorsunuz. Ya da bu kısmı çentik olarak bırakıp, çentiğin sağ ve sol kısmını bildirimler için kullanabiliyorsunuz. Konuya ilişkin görsele yukarıdan göz atabilirsiniz. Bu menü diğer çentikli telefonlara da basit bir güncelleme yoluyla gelebilir. Tabi ki üreticisi isterse.