LG G5 çıkış tarihi belli oldu!

lg g5 cikis tarihi

LG G5 çıkış tarihi yayınlanan yeni reklam filminde belli oldu. LG bu reklam filmini “Oyun başlasın” sloganıyla yayınladı.

MWC 2016’da duyurulan ilk akıllı telefon olan LG G5, çok sayıda yeni özellik ile karşımıza çıkacak. 16 MP ve 8 MP çözünürlüğe sahip iki adet arka kamera, modüler kasa ve Qualcomm Snapdragon 820 yongasıyla bu telefon şu sıralar satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen cihazlar arasında.

LG G5 çıkış tarihi ne zaman?

Aşağıdaki 15 saniyelik kısa video, LG’nin küresel YouTube kanalında yayınlandı. Sadece LG G5 ve kullanıcısının görüldüğü video, metro ortamında geçiyor. Reklamın sonundaki görülen tarih ise LG G5 çıkış tarihi olacak. Bu tarih 1 Nisan 2016.

LG G5 modelinin Türkiye’deki lansman tarihi 12 Nisan olacak. Yani telefonun ülkemizde 12 Nisan’dan önce satışa çıkması pek mümkün durmuyor. Ancak öncesinde ön siparişler toplanmaya başlanabilir.

Ülkemizdeki teknoloji mağazaları şimdiden LG G5 modeli için ön kayıt toplamaya başladı bile. Ancak fiyat olarak henüz bir bilgi bulunmuyor. İlgili kısa reklam filmini aşağıdan izleyebilir, LG’nin açıkladığı tarihi kendi gözlerinizle videonun sonunda görebilirsiniz.

Güneş enerjisiyle telefon şarj etmek için 8 aksesuar!