LG G5 çıkış tarihi kesinleşti!

lg g5 modeli

LG G5 çıkış tarihi hakkında güncel bir bilgi ortaya çıktı. Güney Koreli şirketin yeni amiral gemisi için çıkış tarihini merak ediyor musunuz?

MWC 2016’da duyurulan LG G5 modeli henüz satışa çıkmadı. Ancak firmadan ilk tarih bilgisi geldi. Mart ayının sonları olarak belirtilen satış tarihi için net bir bilgi paylaşıldı. Ayrıca LG aksesuarlarının fiyatı da kısmen belli oldu.

LG G5 çıkış tarihi ne olacak?

LG’nin yeni amiral gemisi merakla bekleniyor. Telefon gerek teknik özellikleri gerekse çıkarılabilen alt paneli ile son derece dikkat çekiyor. Bu yeni telefonun ne zaman satışa çıkacağını açıklıyoruz.

Best Buy tarafından ön siparişler ABD için şimdiden toplanmaya başlandı. Ön sipariş verenlere cihazın 31 Mart tarihinden itibaren ulaştırılacağı söyleniyor. Yani LG G5 çıkış tarihi olarak şimdilik 31 Mart tarihi görülüyor.

LG G5 Türkiye çıkış tarihi için henüz net bir bilgi yok. Ancak Nisan ayının ilk yarısında cihazın geleceğini söyleyebiliriz. Bir diğer detay ise aksesuar fiyatları konusunda.

LG G5 modelinin alt yüzeyi çıkarılarak takılan aksesuarlar için de 100 Dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda. Hatta Best Buy, ön sipariş verenlere bu aksesuarlardan birini hediye edecek. 31 Mart tarihine kadar ABD içerisindeki operatörler ve diğer satıcılarda da cihazın ön siparişe çıkması bekleniyor.

Galaxy S7 röntgen cihazında X ışınlarıyla görüntülendi!