LG G5 nasıl olacak?

LG G5 nasıl olacak

LG G5 nasıl olacak sorusu şu günlerde teknoloji meraklılarının kafasındaki önemli soru işaretlerinden biri. Son bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Güney Koreli ekran, pil ve akıllı telefon üreticisi LG’nin sıradaki amiral gemisinin G5 olacağı biliyor. Firma en son V10 modeliyle phablet kategorisinde bir cihaz ile karşımızda çıkmıştı. Artık asıl soru işareti LG G5.

Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2016’da firmanın yeni amiral gemisini duyurması bekleniyor. Ancak söz konusu cihaza dair şimdiye kadar çok az sayıda bilgi basına sızdı. 21 Şubat’ta düzenlenecek bir etkinlik için basın mensuplarına davetiyeler dağıtılmaya başlandı bile.

LG G5 nasıl olacak?

CNET Korea’da yayınlanan bir habere göre LG G5 modelinde modüler bir tasarım görebiliriz. Firma yekpare gövdeye sahip akıllı telefon üretmeme konusunda ısrarcı. Ancak artık arka kapak yerine telefonun altında bir bölmenin açılarak batarya, SIM kart ve hafıza kartı yuvalarına ulaşılacağı iddia ediliyor.

Haberimizin içerisindeki görselde olduğu gibi LG G5 modelinin alt kısmında modüler bir yapı bekleniyor. Bu yapının en büyük avantajı telefonu daha ince yapmayı mümkün kılması. Arka kapağın açılması yerine alt bölümün çıkması cihazın metal gövdeye sahip olacağına da işaret edebiliriz. Çünkü plastik malzemeler ile bu şekilde bir yapı pek sağlam olmayacaktır.

Bu detayların henüz firma tarafından resmi olarak doğrulanmadığını belirtelim. Kesin olan şey şimdilik sadece LG’den radikal değişiklikler beklendiği.

LG G5 nasıl olacak

2016’da beklenen Android oyunları!