HTC 10 Türkiye çıkış tarihi belli oldu!

htc 10 cikis tarihi 1 1

HTC 10 Türkiye çıkış tarihi HTC Türkiye’nin Twitter hesabında duyuruldu. Tarih, dünya geneliyle aynı görünüyor.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin beklenen yeni amiral gemisi HTC 10 (veya HTC One 10) modelinin lansman tarihi duyuruldu. Tarih, @HTC_TR isimli resmi Twitter hesabından paylaşıldı. #powerof10 etiketiyle paylaşılan görsel haberimizde.

HTC 10 Türkiye çıkış tarihi

HTC 10 Türkiye çıkış tarihi için HTC Türkiye Twitter hesabı bir görsel yayınladı. İlgili görseli haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Görselde “İtiraf ediyoruz takıntılıyız. Ama iyi anlamda.” Şeklinde bir mesaj dikkat çekiyor. Görselin hemen altında ise 12 Nisan 2016 Salı günü saat 15:00 işaret ediliyor.

HTC bu tarihte bir lansman mı düzenleyecek yoksa sadece internet sitesinde mi yeni telefonu duyuracak belli değil. Kesin olan şey ise 12 Nisan günü HTC 10 modeli hakkında tüm detaylar ortaya çıkacak.

HTC One A9 modeliyle birlikte tasarım anlayışını değiştiren HTC, bu yıl oldukça iddialı görünüyor. Güncellemeler konusunda diğer rakiplerini geride bırakan telefon üretici, 2016 yılı içerisinde sanal gerçeklik konusunda da söz sahibi firmalardan biri olacak.

Samsung Galaxy S7 ve LG G5 gibi amiral gemileri ile rekabet edecek olan HTC 10 modelini merakla bekliyoruz. Telefon hakkındaki gelişmeler için sitemizi takipte kalın.

htc-10-cikis-tarihi-2

Güneş enerjisiyle telefon şarj etmek için 8 aksesuar!