Galaxy S6 Edge Plus için Marshmallow Türkiye’de!

samsug galaxy s6 edge plus

Geçtiğimiz yılın amiral gemisi olan Samsung Galaxy S6 Edge Plus için Marshmallow (Android 6.0.1) güncellemesi Türkiye’de yayınlandı. Güncellemeye dair detaylar haberimizde.

Ekranının her iki köşesinin de eğimli olduğu ilk akıllı telefon olan Galaxy S6 Edge’nin daha büyük ekranlı olan versiyonu Galaxy S6 Edge Plus için Marshmallow güncellemesi sonunda ülkemize geldi. Telefon, geçtiğimiz yaz aylarında Galaxy Note 5 modeliyle birlikte duyurulmuştu.

Galaxy S6 Edge Plus için Marshmallow güncellemesi

İlgili güncelleme Türkiye’de dağıtıma çıktı ve OTA üzerinden indirilebilir durumda. Yani güncellemeyi yüklemek için cihazınızı bilgisayara bağlamanız veya ROM dosyasını kendiniz elle indirip kurmanıza gerek yok. Resmi şekilde dağıtıma çıkan güncelleme hala cihazınıza ulaşmadıysa Ayarlar – Cihaz Hakkında – Yazılım Güncelleme bölümünden mevcut güncellemeleri denetleyebilir, indirmeye başlayabilirsiniz.

Yaklaşık 1.35 GB boyutundaki güncellemeyi indirirken cihazınızın Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun. Ayrıca güncellemeyi kurarken en az %50 oranında şarjınız olması gerektiğini unutmayın.

Galaxy S6 Edge Plus için Marshmallow güncellemesi, hem Android 6.0.1 yeniliklerini hem de Samsung TouchWiz arayüzünün yeniliklerini içeriyor. Samsung tarafından gelen yeni ufak değişikliklere sahip TouchWiz arayüzü, yeni titreşim seçeneği, Quick Connect özelliği, daha hızlı parmak izi okuma, ekranı desen ile kilitleme gibi özellikler bu güncellemeyle birlikte geliyor. Ayrıca Android 6.0.1 ile birlikte bağımsız uygulama izinleri, Doze güç tasarruf modu da güncellemenin yenilikleri arasında.

galaxy-s6-android-6-0-marshmallow

Güneş enerjisiyle telefon şarj etmek için 8 aksesuar!