LG G3’ün Çok Yakında Çıkacağı Doğrulandı

LG G3ün Çok Yakında Çıkacağı Doğrulandı

2014 yılı ilk çeyreği için mali rakamlarını açıklayan LG Electronics, LG G3’ün bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğini doğruladı.

LG G2’nin halefi ve Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics’in yeni amiral gemisi akıllı telefonu olan LG G3’ün ne zaman piyasaya sürüleceği uzun süredir merak konusuydu. Geçtiğimiz günlerde ilk görüntüler internete sızan yeni telefon, henüz LG Electronics tarafından resmi olarak duyurulmamıştı bile. Ancak 2014 yılı ilk mali çeyreği için rakamlarını açıklayan LG Electronics, LG G3 hakkında ilk resmi açıklamalarda bulundu ve telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğine dair ipuçları verdi.

LG G3

2014 yılının ilk çeyreğinde 12.3 milyon akıllı telefon satmayı başardığını duyuran LG, bu rakamın toplam cep telefonu satışlarının yüzde 75’ini oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca açıklanan mali rakamlara göre firmanın kazancı, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine oranla yüzde 6’lık artış göstermiş. LG tarafından yapılan açıklamal arasında en ilgi çekici olanı ise, firmanın yeni amiral gemisi LG G3’ün bu yılın ikinci çeyreğinde çıkacağının doğrulanması oldu.

iPhone 6′dan Kullanıcılar Neler Bekliyor