LG G3 Güney Kore’de Galaxy S5’i Geçmeyi Başardı

LG G3 Güney Korede Galaxy S5i Geçmeyi Başardı

Güney Kore’de geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen LG G3, kullanıcılardan büyük ilgi gördü ve Galaxy S5’in satış rakamlarını geride bırakmayı başardı.

Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics‘in yeni amiral gemisi akıllı telefonu ve LG G2’nin halefi olan LG G3, meraklı bir bekleyişin ardından geçtiğimiz hafta düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılmış ve bir gün sonra da Güney Kore’de satışa sunulmuştu. Güney Kore’den gelen son rakamlara bakılacak olursa LG Electronics’in yeni amiral gemisi kendi ülkesinde büyük ilgiyle karşılanmış gibi görünüyor.

LG_G3

28 Mayıs’ta Güney Kore’de piyasaya sürülen LG G3‘ün şu ana kadar kullanıcılardan büyük ilgi gördüğü ve günde ortalama 25,000 – 30,000 adet arası sattığı belirtiliyor. Bu rakamların geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen LG G2’nin neredeyse iki katı olduğu değerlendirilerek, LG’nin yeni telefonunun diğer ülkelerde de başarılı bir satış grafiği yakalayacağı düşünülüyor.

Ayrıca görünen o ki son dönemde teknoloji devleri tarafından Güney Kore’de piyasaya sürülen üst düzey akıllı telefonlar arasında en yoğun ilgiyi LG G3 görmüş durumda. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi Galaxy S5, ülkede satışa sunulduğu ilk hafta, günde ortalama 7,000 – 8,000 adet arası satmayı başarmıştı. Bu da demek oluyor ki ilk hafta itibariyle LG G3’ün satışları Galaxy S5’i üçe katlamış durumda.

Yeni Xperia Z Ultra İçin Çalışmalar Başladı