LG G3 Stylus Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

LG G3 Stylus Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz hafta LG G3 Beat için yayınlanan tanıtım videosunda ortaya çıkan LG G3 Stylus’un merak edilen donanımsal özellikleri internete sızdırıldı.

Merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü geçtiğimiz aylarda piyasaya süren Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics, bu yıl akıllı telefon pazarında önemli bir etki yaratacak gibi görünüyor. LG G3’ün çıkışından sonra zaman kaybetmeden yeni ürünü LG G3 Beat’e geçen firma, şimdi de LG G3 Stylus için çalışmalara başlamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde LG G3 Beat için yayınlanan bir tanıtım videosunda ilk kez ortaya çıkan Stylus, henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, telefon hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

LG_G3_Stylus

Geçtiğimiz hafta LG Electronics tarafından yayınlanan tanıtım videosunda LG G3 ve LG G3 Beat’ten daha büyük olduğu görülen LG G3 Stylus‘un merak edilen donanımsal özellikleri internete sızdırıldı. Donanımsal özellikler konusunda LG G3’ten daha altta duran Stylus’un özellikleri arasında 5.7 inç dokunmatik ekran, 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 8 megapiksel arka kamera ve 1.3 megapiksel ön kamera yer aldığı söyleniyor. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında tanıtılması beklenen LG G3 Stylus, bu yılın üçüncü çeyreği içerisinde piyasaya sürülecek.

Çin Polisi Microsoft Ofislerini Bir Kez Daha Bastı